Jenni Spännäri?

Jenni Spännäri on teologian tohtori ja tutkija, jonka erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat viisaus, myötätunto, henkinen kasvu ja vanheminen.

”Minua kiehtovat yhteisöt ja niiden valtavat voimavarat. Yhteisöissä kiehtovinta on niiden kyky uudistua ja muovautua. Olen erityisesti kiinnostunut tutkimaan vanhempien ikäluokkien edustajia, heidän iän kerryttämää osaamistaan ja rooliaan yhteisöissä.”

Jenni on toiminut tutkijana muun muassa CoPassion- ja CoCare-tutkimusprojekteissa.

”Olen halunnut tietää, miten myötätunto vaikuttaa innovatiivisuuteen ja
hyvien ideoiden ja käytäntöjen syntymiseen erilaisissa organisaatioissa. Innostun yhä uudestaan pohtimaan, mitä viisaus on työelämässä – ja elämässä ylipäätään.”

Tutkijanuran lisäksi Jennillä on pitkä kokemus luennoista ja opettamisesta – sekä eri yliopistoista, että tanssiopettajana. Jennillä on lisäksi taustallaan positiivinen neuroplastisuus (PNT) ammattilaiskurssi sekä Art of Hosting -opinnot.

” Meillä ihmisillä on mahtavia voimia vaikuttaa sekä itseemme että ympärillämme oleviin ihmisiin ja yhteisöihin. Se on aina herättänyt minussa kunnioitusta ja kiinnostusta. Olemme kokonaisvaltaisia, hyvin ruumiillisia otuksia, joiden täyttä potentiaalia haluan tutkia ja tehdä näkyväksi työssäni.”